OVER TON GERARDS

Ik wil meer kennis en ervaring opdoen over deze nieuwe onderwater wereld.

IK BLIJF ME VOORTDUREND VERBAZEN OVER DE PRACHTIGE EN INTRIGERENDE ONDERWATERWERELD

Het begon met een proefduik tijdens een vakantie op Lanzarote in 2016 samen met mijn stiefzoon Bart . Gewichtloos zwevend in het heldere water omringt door grote scholen vissen en nauwelijks zichtbaar op de zandbodem een Angel Shark. Dat smaakte naar meer.
Bart haalde al snel zijn OWD. De geluksvogel woonde op Lanzarote.  Ik kon natuurlijk niet achterblijven. Dus in 2017 hier in Breda bij Divesenses ook mijn OWD gehaald. Daarna hebben we nog vaak op Lanzarote gedoken.

Maar ik wilde meer kennis en ervaring opdoen over deze nieuwe onderwater wereld. In 2018 en 2019 heb ik daarom een serie specialties gedaan en zoveel mogelijk gedoken. En sinds december 2019 mag ik mezelf SSI Divemaster noemen.

Ik blijf me voortdurend verbazen over de prachtige en intrigerende onderwaterwereld. Dit houdt mij niet alleen jong maar ook alert. Want je ziet steeds meer de invloed van ons menselijk handelen. Wij – duik professionals – kunnen en moeten een belangrijke rol spelen door zoveel mogelijk mensen kennismaken te laten met de mooie maar ook kwetsbare onderwater natuur.

Mijn credentials: Divemaster
Mijn duikervaring: Nederland, België, Egypte, Malta, Lanzarote