OVER THEA KEUS

Duiken geeft rust en op zijn tijd kan het ook uitdagend zijn.

DUIKEN GEEFT JE DE MOGELIJKHEID OM VAN HET ONDERWATERLEVEN TE GENIETEN.

Thea Keus

In 2016 ben ik door mijn man over gehaald om te gaan duiken. Hij dook al geruime tijd en in dat jaar heb ik mijn open water gehaald. Vanaf dat moment was het voor mij ook mogelijk om het onderwaterleven te gaan bekijken. Dat doe ik nu met regelmaat zowel in Nederland als het buitenland.
Duiken geeft rust en op zijn tijd kan het ook uitdagend zijn. Maar het geeft je bovenal de mogelijkheid om van het onderwaterleven te genieten.

Ik ontmoet je graag bij Divesenses om zo de passie voor het onderwaterleven met jou te delen.

Mijn credentials: SSI Open water instructor
SSI Specialty Instructor: Dive Guide, Enriched Air Nitrox, Diver Stress&Rescue, Perfect Buoyancy,
React Right Instructor (FA, CPR, AED, O2)
Mijn duikervaring: Nederland, België, Noorwegen, Malta, Duitsland en Egypte.