OVER RICHARD OTTO

Duiken is elke keer en voor iedereen anders.

DUIKEN IS RUSTGEVEND EN RELAXED MAAR KAN OOK SPANNEND EN UITDAGEND ZIJN

In 2009 heb ik mijn PADI open water brevet gehaald. Na sporadisch een aantal duiken te hebben gemaakt ontdekte ik in 2014 Divesenses en het heldere water van de Galderse Meren. Sinds dat moment grijp ik elke gelegenheid aan om de onderwaterwereld te beleven. Ik ben overgestapt naar SSI en ben instructeur geworden.

Ik duik veel in Nederland en heb verder ook in Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Egypte en Curaçao gedoken. Naast duiken ligt mijn hart vooral in de bergen. Dit doe ik wandelend, klimmend en op ski’s of snowboard.

Duiken is elke keer en voor iedereen anders. Het is rustgevend en relax maar kan ook spannend en uitdagend zijn. Dit is wat duiken voor mij geweldig maakt. Ik kan mijn hoofd leegmaken en de wereld even vergeten of op ontdekking gaan en nieuwe ervaringen opdoen.

Ik ontmoet jou graag bij Divesenses en help je ontdekken wat duiken voor jou leuk maakt.

Mijn credentials: SSI Open Water Instructor
SSI Specialty Instructor Diver Stress & Rescue, Enriched Air Nitrox, Perfect Buoyancy, Science of Diving,
SSI Scuba Rangers Instructor