OVER RIANNE LAAN

‘The best way to observe a fish is to become a fish’ – “Jacques Cousteau”

DE ONDERWATERWERELD IS FASCINEREND

 Leren duiken was iets wat al lange tijd op mijn verlanglijstje stond en toen ik voor mijn opleiding mariene biologie de mogelijkheid kreeg 4 maanden stage te lopen in Kenia en daar onderzoek te doen aan koraalrifherstel was dat het perfecte moment deze droom werkelijkheid te laten worden. In januari 2016 ben ik begonnen met mijn Open Water opleiding bij DiveSenses en met 13 gelogde duiken vertrok ik naar Kenia. In de vier maanden van mijn stage heb ik bijna dagelijks gedoken en met 160 gelogde duiken, een heleboel geweldige ervaringen en helemaal verslaafd geraakt kwam ik terug.

De stage was ook de afronding van mijn opleiding en terug in Nederland werd mij bij DiveSenses de mogelijkheid geboden door te gaan voor instructeur. Een erg goede aanvulling op mijn interesses als mariene bioloog en het zou geweldig zijn dit in de toekomst te kunnen combineren.

De onderwaterwereld is fascinerend en ik hoop dit nog aan heel veel mensen te kunnen laten zien!

Want: ‘The best way to observe a fish is to become a fish’ – Jacques Cousteau.

Mijn credentials: SSI Open Water Instructor
Mijn duikervaring: België, Egypte, Kenia, Nederland, Tanzania