OVER LAURETTE VAN HAM

“The sea, once it casts its spell, holds one in its net of wonder forever.”
 – Jacques-Yves Cousteau

JE WAANT JE IN EEN ANDERE WERELD

Al mijn hele leven ben ik gek op water, heb ook altijd veel gezwommen. In 2011 kwam ik in contact met de duiksport. Tijdens een rondreis door Australië heb ik mijn SSI Open Water Diver brevet gehaald op het Great Barrier Reef. Ik was meteen verkocht. Het prachtige onderwaterleven, het gevoel van gewichtloosheid; je waant je in een andere wereld…

Terug in Nederland wilde ik doorgaan met duiken en ben ik bij DiveSenses terecht gekomen. Veel geleerd en ervaring opgedaan door specialty’s te doen en vooral lekker te duiken. Want ook in Nederland is heel veel moois te zien onder water!

Ik wil mijn passie voor duiken graag overbrengen aan anderen, in 2013 ben ik daarom begonnen met het opleidingstraject voor Dive Professional. Sinds 2014 ben ik instructeur, en inmiddels ben ik Assistant Instructor Trainer.

Tot snel aan de waterkant!

Mijn credentials: SSI Assistant Instructor Trainer
SSI Specialty Instructor: Altitude Diving; Boat Diving; Deep Diving; Dry Suit Diving; Enriched Air Nitrox; Navigation; Night & Limited Visibility; Perfect Buoyancy; Photo & Video; Science of Diving; Search & Recovery; Stress & Rescue; Waves, Tides & Currents; Wreck Diving
SSI Scuba Rangers Instructor, SSI Freediving Basic Instructor, DAN Instructor