OVER JOPPERT PEPERKAMP

Vanaf het eerste moment was ik direct gevangen in deze mooie sport

WAT IS ER NOU LEUKER DAN MIJN PLEZIER TE DELEN MET ANDEREN?

Als kleine jongen heb ik voor het eerst kennis gemaakt met duiken op een vakantie in Tenerife. Samen met de familie hebben we toen een soort try-scuba gedaan in de zee bij het hotel. Ik kan me nog de zeer levendige onderwaterwereld herinneren. Sindsdien heb ik altijd de kriebel gehad om dit nog een keer te doen. In April 2018 heb uiteindelijk de knoop doorgehakt en aan de opleiding begonnen bij DiveSenses.

Vanaf het eerste moment was ik direct gevangen in deze mooie sport en na het behalen van het brevet Open Water Diver ben ik meteen verder gegaan met me ontwikkelen in het duiken. Met hulp van de verschillende instructeurs bij DiveSenses heb ik specialties gevolgd om zo meer kennis en vaardigheden op te doen. De stap daarna naar duikprofessional was voor mij een makkelijke keuze, want wat is er nou leuker dan mijn plezier te delen met anderen?

Ik heb tot nu toe al gedoken in België, Duitsland (indoor), Egypte, Italië en Nederland, en ben van plan dit lijstje ver uit te breiden!

Mijn credentials: SSI Assitant Instructor Trainer, SSI Extended Range Trimix Instructor
SSI Specialty Instructor: Deep Diving, Dive Guide, Dry Suit, Enriched Air Nitrox, Marine Ecology, Navigation, Night diving & Limited Visibility, Perfect Bouyancy, Science of Diving, Search & Recovery, Stress & Rescue, Wave Tides & Currents, React Right, Wreck Diving,
Extended Range Instructor: Extended Range Foundations, Gas Blender, Extended Range Nitrox Diving, Extended Range, Extended Range Wreck Diving
SSI Scuba Rangers Instructor, Snorkeling Instructor, SSI Scuba Rangers Instructor

Tot binnenkort bij DiveSenses!