OVER JESSE ZUIDMEER

Het mooiste van het duiken vind ik de rust.

ENTHOUSIASTE REACTIES VAN DUIKERS ZORGDEN ERVOOR DAT IK DUIKINSTRUCTEUR WILDE WORDEN.

In juli 2019 ben ik begonnen met duiken omdat mijn schoonvader graag een buddy wilde. Na mijn eerste duiken in de Galderse Meren en de Put van Ekeren was ik verkocht. Zo snel als mogelijk ben ik specialties gaan doen en Dive Guide geworden. De enthousiaste reacties van de duikers die ik begeleid heb, zorgden ervoor dat ik duikinstructeur wilde worden.

Inmiddels ben ik vele duiken verder, ben Extended Range duiker geworden en is mijn volgende doel het grotduiken.

Het mooiste van het duiken vind ik de rust. Door de focus op het duiken vergeet ik al het andere en ben alleen nog  maar bezig met de duik en mijn buddy’s.

Mijn duikervaring: België, Duitsland, Nederland

Mijn credentials: SSI Open Water Instructor, SSI Extended Range Instructor
SSI Specialty Instructor DiveGuide, Diver Stress & Rescue, Enriched Air Nitrox, Perfect Buoyancy, Deep, Night & Limited Visibility.