OVER ADRIE DEKKERS

Is je interesse geprikkeld dan sta ik klaar bij DiveSenses om jullie op te leiden tot duiker.

DE ONDERWATERWERELD HEEFT MIJN INTERESSE GETROKKEN VANAF MIJN JEUGD

De onderwater wereld heeft mijn interesse altijd getrokken, van af mijn jeugd. Als het zomer was in de sloot visjes kijken. Of naar zee onder water kijken, of ik zeesterren, kwalletjes, mosseltjes zag.

Later ben ik op buitenlandse vakantie gaan snorkelen, dat was ook het moment dat ik zeker wist dat ik duiker zou worden, wat een beleving was dat. De kleuren, vissen zoveel en zo verschillend.

Het heeft toch nog lang geduurd voor ik kon gaan duiken. In April 2017 mijn OPEN WATER gehaald. En ja hoor Ik voel me als een vis in het water, wat een beleving. Het is nog mooier nu ik er ook deel van uit mag maken. Het valt niet te beschrijven zo mooi, ook in Nederland.

Ik heb de volgende specialties gedaan: Enriched Air Nitrox; Night/Limited Visibility; Deep Diving;  Navigatie; Waves, Tides & Currents; Science of Diving;  React Right; Diver Stress and Rescue; Dive Guide.

Is je interesse geprikkeld dan sta ik klaar bij DiveSenses om jullie op te leiden als duiker samen met mijn collega’s.

Mijn credentials: SSI Open Water Instructor, Scuba Rangers Instructor, Snorkeling Instructor
SSI Specialty Instructor Enriched Air Nitrox, Perfect Buoyancy, Stress & Rescue, Dive Guide, Waves, Tides & Currents, Navigation, Boat, Shark Ecology, Deep Diving, Night Diving and Limited Visibility, Dry Suit Diving, Science of Diving
React Right Instructor, First Aid, CPR, AED, O2