Over Duikcentrum DiveSenses

Sense the difference

WAT DOEN WE

Het bewegen onder water, in een stilte die je tegenwoordig zeer zelden mee maakt, is een bijzondere ervaring. Genieten van de stilte, genieten van alle kleuren en genieten van het moois om je heen. Sterker nog, je bevindt je er midden in. Dat is het bijzondere aan het duiken, je zweeft en ervaart gewichtloosheid.

Leren duiken is een ervaring die je lang bij zal blijven. De eerste ademteug onder water, het kunnen kijken onder water, het horen van alleen je eigen bellen. Het groeit uit tot een passie, een passie die je graag met anderen deelt.

DiveSenses wil jou kennis laten maken met de wereld onder water en je meenemen in die passie, bij het halen van je duikbrevet, het bijbrengen van specialties, het maken van duikreizen en het welkom heten in de duikerswereld. Onze members zijn vrienden voor het leven geworden, hierbij ben jij altijd welkom.

We bieden je alle facetten van het duiken, het bezoeken van de mooiste plekken van onze aarde, verdere opleidingen en ook jouw uitrusting.

Waarom doen we het

DiveSenses doet het voor jou. Je ontvangt van ons een dienst, een opleiding, een ervaring of bijvoorbeeld een duikreis. Je kunt ook jouw duikmaterialen bij ons aankopen.

Je zult zelf ervaren hoe aanstekelijk het is met duiken bezig te zijn, met jezelf, met je buddy en natuurlijk met de natuur. Het wordt bij jou net zo een passie als het bij ons is geworden. Deze passie willen wij graag aan je overbrengen en we hopen dat ook jij jouw passie zult delen met anderen.

Zeker het besef van het behoud van onze oceanen, het leven onder water, de koralen in de breedst mogelijk zin, willen wij met je delen en laten groeien.

VOOR WIE DOEN WE HET

Je hebt al langer de droom of wens te leren duiken. Je hebt jouw duikbrevet gehaald en wilt je verder ontwikkelen in het duiken. Je wilt jouw enthousiasme overbrengen op anderen. Je wilt dieper en langer en je wilt wrakken in.

Jouw reden om te willen duiken kan verschillende motivaties hebben. Of misschien heb je meerdere redenen waarom je wilt duiken. Wij zijn er voor jou en wij zorgen voor dat jij je dromen kunt waarmaken.

Duiken is voor alle leeftijden, vanaf 8 jaar mag je in het zwembad met perslucht duiken en in goede gezondheid kun je blijven duiken tot zo lang jij wilt. Persoonlijk kan ik me niet voorstellen dat ik me laat stoppen door leeftijd. Ik zal blijven duiken.

Twijfel je, of weet je niet zeker of duiken iets voor jou is? Neem dan zeker contact met ons op en ga mee voor een proefduik.

Graag tot ziens!